14 Mayıs 2016 Cumartesi

sen ve ben benziyoruz


Bu bir kasaba hikayesi. Bir göl vardı boğduğu bedenlerle ve terk edilmiş bir evle birkaç solmuş bitki. Terk edilmiş bir sevgiyle bir kız vardı ve bir çocuk.
Çocuğun yüzünde maskesi vardı. Ne olduğunu, ne düşündüğünü, ne söylediğini anlamak olanaksızdı. Bir adım geride durur, kendini gizler sırlarıyla yaşardı. Geçmişi kirliydi ve kesinlikle bilinmezdi. Karşısına çıkınca kızardı. Yüzünde maskesiyle ruhunu gizlerdi. Çocuğu tanımak çok zordu. Bir torbası vardı. İçi meçhule yakın. Parası gereksinimleri vardı ya da oyuncakları. Belki sakladığı başka şeyler vardı. Ya da öldürdüğü bir ruhun parçalarını doldurmuştu torbaya.
Çocuğun elinde bir silahı vardı; kıza doğrulttuğu. Ve bir mermiyle kan akıtacaktı mutlaka. Nefretini,acılarını belki sessizliğini. Mermilerinden birini seçecekti.
Kızın tek yapabildiği teslim olmaktı. Kollarını kaldırdı, çocuğun kollarına kendini bırakmaya hazırdı. Kızın yapabildiği, olduğu gibi, tüm varlığıyla, her şeyiyle sevebilmekti.
Çocuk ateş etti mi farkında değildi. Kız yaralanmıştı. Canının acısını hissediyordu ama çocuk
onu hissedebildi mi, bilmiyordu. Çocuk istemeden kızı vurdu ve tüm mermilerini kullandı. Kız konuştu, çocuk kızdı. Kız sustu, canı yandı.
Neler yaşadıklarını ikisi de fark etmedi.  Çocuk öldürdüğünü kız öldüğünü anlamadı. Çocuk kötüydü, kız aşık.

   "'sen ve ben benziyoruz.' ve biz biraz da  bu hikayeye benziyoruz. Silahın vardı ben teslim oldum. Farkında değildik ne yaşadık ama çocuk kötüydü, kız aşık. "

Diyerek asla okunmayacak bir sayfanın sonuna not düştü bu kız. Pek bilinmedi bu iki hikaye, zaten bütün sitemler de  iç çekişlerde hapis kaldı.

8 yorum:

  1. beyler sonunda kız ölüyor :D (spoiler)

    çocukluğumda deli yürek diye bir dizi vardı her hafta tüm aile toplanır o dizi izlenirdi oradaki kuşçu sahnesi aklıma geldi yazıyı okurken güzel bir hikaye ve gerçek hayatla bağdaştırma :) aklımda tek soru kız bu çocuğa neden aşık oldu ( güzel hikayeydi ölmeden önceki kısımlardan bir seri yapılabilir)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel abicim sorunun cevabı şu ki,kız salak çıktı.
      dizi hakkında fikrim yok ama hikayeyi uzatma düşünülebilir mi acaba diyorum,evet neden düşünülmesin :)

      Sil
    2. bence düşünmelisin güzel olur kısa hikayeler seklinde bir bütün olusturabilirsin zaten final kısmını yazmışsın ve hikayenin öncesi ilgi çekici burdan başa sarıp komplesini anlatmalısın :)

      Sil
  2. ..."Çocuk kötüydü, kız aşık."...

    Bütün mesele bu sanırım. Kimsenin kimseden haberi olamaması..


    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Blog yazarlarının sosyal paylaşım ve buluşma noktasına sizleri de bekleriz. Böylelikle içeriklerinizi diğer blog yazarlarına tanıtabilir ve diğer blog yazarlarıyla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. İyi çalışmalar. http://blogworld.com.tr.ht/

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

nolur yorum yapın